Tisztelt látogató!

Tisztelt Érdeklődő! Üdvözlöm a POWERFORUM Zrt. elektronikus kereskedési információs felületén! Remélem, hogy az általunk biztosított lehetőségek felkeltik érdeklődését és bizalmát irántunk.


Küldetésünknek tartom a szépen fejlődő hazai villamosenergia-piac további kiteljesedésének elősegítését, különös tekintettel annak transzparenciájára és likviditására. Munkatársaim és jómagam ez irányú törekvését hatékonyan segíti a Társaság Felügyelő Bizottsága ahová tagnak a villamosenergia-iparág meghatározó szereplőinek reprezentánsait kértük fel.


Kérem, ismerje meg Társaságunk szolgáltatásait részleteiben is! Üdvözlettel:


dr. Pozsgai Imre
vezérigazgató

további információ

Hírek

2020.10.13

Tisztelt Partnerünk!

Az MVM Partner Zrt. és jogelődje, mint a Magyar Energia Hivatal (Hivatal) 747/2011 határozatában a villamos energia nagykereskedelmi piacon jelentős piaci erővel rendelkezőként azonosított engedélyes – a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal JPE határozataiban előírtaknak eleget téve – az elmúlt időszakban többször is körlevélben fordult a villamosenergia-piac szereplőihez, melyben felmérte a potenciális vevők igényeit.

Annak érdekében, hogy az MVM Partner Zrt. maradéktalanul megfeleljen a JPE előírásainak és - lehetőségeihez képest - a változó piaci elvárásoknak, ismét fel kívánja mérni a potenciális vevők/kereskedelmi partnerek igényeit.

Kérjük ezért, hogy az alábbi linken letölthető, 8 kérdésből álló rövid kérdőív 2020.11.05-ig történő kitöltésével segítse az árverés sikerét.

Kérdőiv

(A kérdőív honlapjainkon – www.mvm.hu, www.mvmpartner.hu ill. www.powerforum.hu - is elérhető).

Amennyiben a kérdőívvel kapcsolatban bármilyen egyéb kérdése merülne fel, felvilágosítást nyújtanak az MVM Partner Zrt. Aukció Koordinációs Osztályának munkatársai az ako@mvm.hu e-mail címen, illetve naponta 8-15 óra között a (+36 1) 304 2104, (+36 20) 254 5130, (+36 1) 304 2314, (+36 20) 250 6092 telefonszámokon.

Együttműködését köszönjük!

további hírek
#TODO:Belépés a POWERFORUM-ra
Azonosító:
Jelszó:
Hova kíván belépni? Villamosenergia kereskedés
Gáz kereskedés

Regisztráció:

A POWERFORUM nyitott, diszkrimináció-mentes és transzparens kereskedést biztosít felhasználóinak. Amennyiben Ön kereskedni szeretne a POWERFORUM-on, regisztráljon szolgáltatásunkra!

Regisztráció